Word lid van de Copycatsclub

Maak kennis met de Copycatsclub – Een wakeboardbeweging voor vrouwen als nooit tevoren…

Een interview met de oprichter en graficus van de Copycatsclub van Slingshot Wake’s 2022 damesproductlijn: mevrouw Sina Fuchs.

De CCC kwam een ​​paar jaar geleden voor het eerst op onze radar na Sina’s eerste bezoek aan de Valdosta Wake Compound. Ze bracht nieuwe energie en opwinding naar het park vanuit het perspectief van een vrouw, met frisse ideeën en energie om meer meisjes te inspireren om een ​​handvat te grijpen en het water te raken. Naarmate haar rijstijl, kunst en algehele toewijding zijn geëvolueerd, hebben we onze werkrelatie uitgebreid en kunnen we niet blijer zijn om de kenmerkende serie Copycats in 2022 uit te brengen … Hier is meer van Sina zelf:

Wanneer is de Copycatsclub opgericht?

Het idee ontstond in de winter van 2018.

Waarom heb je het gemaakt?

Als je op dat moment alle grote accounts voor wakeboardmerken/tijdschriften gebruikte, zag je alleen mannenwakeboarden, maar als je de accounts van het meisje bezocht, kon je zien dat ze ook geweldige inhoud maakten. Na drie jaar te hebben gedaan, is het gemakkelijk te begrijpen. Laat me het uitleggen, als je een pop-upadvertentie krijgt en erop klikt en er verschijnt een video voor mannen of een video voor meisjeswakeboarden, waar zou je dan eerst op klikken? Laat het me weten als ik het mis heb, maar ik denk dat een vrouw op de video voor vrouwen klikt en de mannen op de video voor mannen. Alle grote accounts worden beheerd door mannen, dus je kunt niet eens boos zijn dat meisjes niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Het is het persoonlijke belang van mensen en we hebben gewoon meer meisjes achter de schermen nodig. Maar er gebeurt zeker iets, want het begint een beetje te veranderen.

Is er een limiet aan het aantal leden of kan iedereen lid worden?

Copycatsclub is voor dames wakeboarden, als je rondjes maakt om een ​​kabel zit je in de club maakt niet uit op welk niveau. Het draait allemaal om samen plezier hebben, elkaar op elk niveau ondersteunen en de passie naleven.

Het CCC Magazine is GEWELDIG. Hoe vaak bent u van plan om problemen uit te brengen en hoeveel tijd gaat er in elk nummer zitten?

Het blad is dit jaar een test om te kijken of het lukt. Ik plan twee keer per jaar. Het is een proces van het hele jaar. Planning, thema’s, adverteren, promoten en ontwerpen zijn allemaal van mij. Mijn moeder helpt me door het op te sturen als ik in Amerika ben. Daar ben ik echt dankbaar voor. Ik heb er echt veel plezier in en zou heel graag door willen gaan, maar op dit moment moeten we extra ondersteuning vinden om door te gaan.


met een setup zo vers als 👈🏽 Dat 👆🏽 hoe kon je het weerstaan ​​om lid te worden van de club?

Wie zijn de top 3 vrouwelijke renners om in de gaten te houden in 2022?

Ik heb het gevoel dat Top 3 van vrouwelijke ruiters de verkeerde term is. Ik heb het gevoel dat we op zoek zijn naar een nieuw decennium. Wie zijn de beste vrouwelijke rijders in boot, park en straten om in 2022 in de gaten te houden? Claudia Pagnini brengt park zeker naar een ander niveau. Jamie Lopina doodde het in boot en park en is mijn algemene keuze dit jaar! Nieuw en moordend is het jonge wapen, Rivers Hedrick. Anna Nikstad, Julia Rick, Meagan Ethell en Lisa Baloo gaan elk jaar door op een hoog niveau van wedstrijd en inhoud, wat zo indrukwekkend is! Elena Bodi, Joelina Gerards en Mary Morgan Howell hebben trucjes op zak en ik ben benieuwd wat ze er de komende jaren mee gaan doen. Heet in plezier hebben en laten zien hoe leuk het is om als meidenbende te rijden – Dudettes in Litouwen, de meisjes in Polen en de jonge wapens in Australië zijn mijn favoriete meidenbendes. Slaap niet op straat want daar rijden is een ander niveau dan in cirkels in het Wakepark. Coti Scaglia, Hannah Mennega, Anne Freyer en ik zouden mijn naam op die lijst zetten. Ik zou in 2023 graag wat meer creatieve trucs en kwalitatieve content zien en minder solohits voor Instagram.

Vertel ons over het ontwerp van het CCC-bord – waarom denk je dat dit het beste ontwerp is voor meisjes om in het park te rijden?

Ik zou zeggen dat het het perfecte board is voor elk meisje dat graag plezier heeft op het water en vooruitgang wil boeken in het rijden. En misschien ook wel als ze van pastelkleuren houdt. Hahaha.

Waar zijn je top 3 favoriete plekken om te rijden?

Valdosta Wake Compound, Wakepark Triolago, Aschheim Wake en Thai Wake Park. Sorry, ik kan het niet tot drie beperken, maar ik heb ook nog veel meer op mijn lijst die ik wil bezoeken.

Heb je kunstacademie gevolgd of gewoon natuurtalent? Het ontwerp van het bord en de boot is: op alle damesproducten dit jaar, en de kleuren/lay-outs van elk tijdschrift zijn super uniek!

Heel erg bedankt! Ik ben opgegroeid met elke dag tekenen en op 7-jarige leeftijd koos ik kunst als hoofdvak – zoals wiskunde en taal tot ik klaar was met school. Ik voel me altijd aangetrokken tot kleuren – soms zo erg dat ik mezelf bang maak, haha.

Wanneer en hoe heb je (persoonlijk) je weg gevonden naar Wakeboarden?

Op 13-jarige leeftijd begon ik met snowboarden en ik dacht dat er niets beters was, totdat ik op mijn 18e begon met wakeboarden. Ik had het gevoel dat ik poeder kon rijden en parkeren tegelijk! Voel me nog steeds zo!

Wat is je huidige “thuisplek”?

Ik zou zeggen Valdosta Wake Compound

Wat inspireert jou het meest? Voor wakeboarden en alle creatieve dingen?

Snowboarden zeker om te rijden. Creatieve dingen zijn alles wat me dwarszit in mijn dagelijks leven.

Wat trekt je aan bij lieren? Denk je dat het alle moeite waard is die erin gaat?

Hell yeah het is het waard! Eerst heb je samen met je vrienden een missie die nu al zo de moeite waard is! Want er is altijd een goed verhaal te vertellen na een reis. En als je een trick op straat landt, voelt het alsof je het echt hebt gedaan en je zult er voor altijd hyped voor zijn.


Luca Glinski Dingen uit voor 2022


Ja dat kan!

Wanneer komt de Sewercats 2 uit?

Onze originele filmsnijder werd ziek. Ik probeer erachter te komen wat ik aan het doen ben, maar ik snij het nu alleen en het zal vallen als ik er blij mee ben.

We hoorden dat je verloofde een rapper is en een hit over JOU heeft geschreven, genaamd Love Letter to Bill? Hoe is het om een ​​relatie te hebben met een rapartiest?

Man, ik hoop dat de wereld zijn talent snel zal zien, want ik ben zo trots op hem!

Katinka Buiting krijgt een gevoel voor de 148 Copycat Pro


Het gezicht zegt het al… Shout out naar Sina voor de inspiratie. 2022 wordt

Coti Scaglia geeft de inboorlingen een voorproefje…

Ja, het is ZO goed!

Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over Copycatsclub en wakeboarden voor vrouwen:

Misschien vind je deze berichten ook leuk:

Top 10 Wakeboard-trucs

Wakeboarden over de hele wereld

VOLG ONS

Het bericht Word lid van de Copycatsclub verscheen eerst op Slingshot Sports.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Hooh.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart