Sound of Water met Slingshot Rider Robby Stewart

SS: Baja is je thuis, maar je bezoekt ook Hood River en andere locaties. Kun je ons door een typisch jaar in het leven van Robby leiden? (Hoewel er niets typisch is tijdens de pandemie.)

RS: Ik begin mijn seizoen in La Ventana in oktober, ik vlieg graag en hang graag rond met mijn vrienden in de stad, ik bezoek alle plaatsen in de buurt, ik werk met Ando en ik leer hoe ik surfplanken met hem moet vormen, en ook Ik wil graag beter worden in al mijn disciplines, later na de winter, in het begin van de lente, zoals maart – april, het seizoen begint meer te doen en ik probeer Hood River te gaan. Ik breng de tijd door met mijn vrienden. Ik werk graag met katapult in de zomer en push mijn niveau om iets nieuws te leren in foil, twintip, surfen. Alle vaardigheden van de bemanning zijn belangrijk voor mij. 2021 april ga Texas Kite. 1 maand Texas City met Chris Summers, Corpus Christi met Jeff Howard en Rocky Chatwell Noord-Amerikaans kampioen ja! vriend! Per slot van rekening ga ik later in september weer naar Baja. La Ventana winderig ja. 6 maanden winderige tijd, ja.

(Ik begin in oktober in La Ventana. Ik hou van kitesurfen, rondhangen met vrienden in de stad. Ik bezoek alle plaatsen in de buurt. Ik werk met Ando en ik leer met hem surfplanken te vormen. Ik vind het leuk om te verbeteren in al mijn activiteiten. In het voorjaar probeer ik naar Hood River te gaan. Ik breng tijd door met mijn vrienden. Ik werk graag met Slingshot in de zomer en probeer mijn niveau te verhogen, iets nieuws te leren in foil, twintip, surfen. Alle vaardigheden van de crew zijn belangrijk om mij. 2021 april ga naar Texas Kite. 1 maand Corpus Christi, Texas met Chris Summers, Jeff Howard en Rocky Chatwell, Noord-Amerikaans kampioen, ja!)

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Hooh.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart