The Dart Wing Foiling Wing – De recensies zijn binnen

De Dart V1 Wingsurfing Wing is een dier op zich. Snelheidsrecords worden gevestigd en hangtijd wordt geteld. De gebroeders Spencer in Maui veroverden de eerste backflip en daarna de frontflip op de Dart V1. Als je klaar bent met het afdrijven van de deining en je wilt je vleugel rechtstreeks naar de stratosfeer brengen, grenzen verleggen in elke dimensie… pak een Dart en stel je doel vast.

WAAROM WE HET HEBBEN GEMAAKT: Winging gaat een nieuwe fase van radicale manoeuvres in en onze teamrijders waren klaar om te ontsnappen aan de eentonigheid van vleugels die voornamelijk zijn gemaakt om te drijven. De Dart is speciaal ontworpen voor HOGE SNELHEID, ENORME JUMPS en BACKFLIPS.

De Delta-vorm van de Dart biedt rijders bliksemsnelle acceleratie en de mogelijkheid om doordringen in de wind om elke deining, waar dan ook, met volle kracht te trotseren. De enorme hangtijd en loft die ons team eiste bij het springen van deze vleugel, is het resultaat van het drukverschil dat over de enorme LE rolt en in de verlengde tweevlakskap. We wilden ook een vleugel met een kortere spanwijdte om rijders te helpen of kortere rijders en de vleugeltips het water te laten zuiveren in spins en flips van het volgende niveau.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Hooh.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart